Skip to content

Op de kaart

Natuurlijk genieten!

Taart

We bakken met natuurlijke ingrediënten, al het lekkers is daarmee net even gezonder dan regulier.  De producten die we gebruiken zijn biologisch of lokaal. Kortom, puur en eerlijk eten, waarmee we Natuurlekker op de kaart willen zetten.

Wil je wat lekkers bij je koffie of thee, dan kun je kiezen uit verschillende huisgemaakte lekkernijen. Waaronder ook plantaardige opties.

Kun je niet kiezen? Neem dan de Natuurlekkere Trek, een proeverij van drie verschillende baksels uit het assortiment met een potje thee naar keuze.

High tea

Bij een theeschenkerij hoort natuurlijk een high tea.

High TeaEen mooie selectie van heerlijke zoete en verrassende hartige hapjes. Daarbij onbeperkt thee naar keuze uit ons ruime assortiment biologische en (on)kruidenthee.  Neem ruim de tijd om in alle rust ervan te kunnen genieten.  Voor de bereiding van de high tea maken we geen gebruik van vlees/vis.  

€ 22,50 p.p.

Hartige High Tea: Ben je niet zo dol op zoet, maar wil je wel de sfeer van een high tea, dan is de hartige high tea een goede keuze. Een kop soep, diverse hartige hapjes, kleine belegde broodjes en onbeperkt thee naar keuze.

€ 20,00 p.p.

Hartige High Tea Hapjes: Voor de kleinere trek hebben we een selectie van verschillende hartige hapjes en kleine belegde broodjes. 

€ 11,50 p.p. 

Op verzoek kunnen we een Mini High Tea naar wens serveren. Deze kan zoet of hartig zijn.

High tea kunnen we alleen op reservering verzorgen. Reserveren kan via info@natuurlekker.nl. 

Glutenvrij, lactosevrij, plantaardig, zonder bepaalde allergenen, plantaardig, alles kan, als we het maar vooraf weten. 

Glutenvrije high tea + € 2,50 p.p.

Thee

We schenken heerlijke biologische thee; zwart, groen of rooibos, maar ook verrassende melanges. Variërend van fris, naar zoet, naar kruidig. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment van de thee blends van Wilder Land & Ekoto, op basis van lokale en inheemse gewassen. Lees meer over dit prachtige ecologische initiatief op hun website

IMG_E8904[1]
IMG_1283

Wil je meer weten over of reserveren voor een high tea? Via onderstaande knop kun je contact met ons opnemen.