Skip to content

Menu

Natuurlijk genieten!

Op de kaart

We bakken met natuurlijke ingrediënten, al het lekkers is daarmee net even gezonder dan regulier. Koken doen we liefst vegetarisch, met groenten in de hoofdrol. De producten die we gebruiken zijn biologisch of lokaal. Kortom, puur en eerlijk eten, waarmee we Natuurlekker op de kaart willen zetten.

Wil je wat lekkers bij je koffie of thee, dan kun je kiezen uit verschillende huisgemaakte lekkernijen. Waaronder ook plantaardige opties.

Kun je niet kiezen? Neem dan de Natuurlekkere Trek, een proeverij van de verschillende baksels uit het assortiment met een potje thee naar keuze.

De lunchkaart is niet uitgebreid, maar de gerechten zijn wel creatief, erg lekker en vers bereid, met ingrediënten die passen bij de seizoenen. Bestel een goed gevulde soep met een vers gebakken broodje. Of kies voor het Kijkje in de Keuken; een wekelijks wisselende combinatie van hartige lunchgerechtjes met een kopje soep. Dit lunchmenu is er ook altijd in een plantaardige versie.

Klik hier om het hele menu te bekijken.

Wensen voor de lunch?

Wil je een uitgebreidere lunch, omdat je iets te vieren hebt of gewoon omdat je daar zin in hebt, neem dan even contact met ons op. Geef aan wat je zou willen en we doen je graag een voorstel. Denk hierbij aan een lunch van meerdere gangen met een dessert of een gezellige plank met meerdere gerechtjes om lekker lang van te smullen. Standaard koken we vegetarisch, maar op verzoek kunnen we ook (biologisch) vlees toevoegen.

Glutenvrij, koolhydraatarm, suikervrij, zonder bepaalde allergenen, alles kan, als we het maar vooraf weten. Je krijgt van ons een lekkere volwaardige lunch zonder concessies.

High tea

Bij een theeschenkerij hoort natuurlijk een high tea.

Een mooie selectie van heerlijke zoete en verrassende hartige hapjes. Daarbij onbeperkt thee naar keuze uit ons ruime assortiment biologische en (on)kruidenthee.  Neem ruim de tijd om in alle rust ervan te kunnen genieten.  Voor de bereiding van de high tea maken we geen gebruik van vlees/vis. 

Wil je de high tea veganistisch? Dat is geen probleem, laat het weten bij reservering.

High tea kunnen we alleen op reservering verzorgen. Reserveren kan via info@natuurlekker.nl. 

High Tea € 19,50 p.p.

Glutenvrij + € 2

 

Pizza’s bakken

Voor meer info over zelf pizza’s bakken en eten, klik hier
 
 

Heb je speciale eetwensen? Laat het ons weten, wij houden er graag rekening mee. 

IMG_1092
IMG_1283
IMG_E8904[1]
IMG_0944

Wil je meer weten over of reserveren voor een high tea, lunch, bijeenkomst, vergadering of catering? Via onderstaande knop kun je contact met ons opnemen.