Skip to content

Menu

Natuurlijk genieten!

Op de kaart

We bakken met natuurlijke ingrediënten, al het lekkers is daarmee net even gezonder dan regulier. Koken doen we liefst vegetarisch, met groenten in de hoofdrol. De producten die we gebruiken zijn biologisch en/of lokaal. Kortom, puur en eerlijk eten, waarmee we Natuurlekker op de kaart willen zetten.

Kun je niet kiezen uit al het lekkers? Neem dan de Natuurlekkere Trek, een proeverij van de verschillende zoete lekkernijen uit het assortiment.

De lunchkaart is niet uitgebreid, maar wel lekker, vers en huisgemaakt, met gerechten die passen bij de seizoenen. Bestel een goed gevulde soep met een vers gebakken broodje. Of kies voor een Kijkje in de Keuken; een wekelijks wisselende combinatie van hartige lunchgerechtjes.

Klik hier om het hele menu te bekijken.

 

High tea

Bij een theeschenkerij hoort natuurlijk een high tea.

Een mooie selectie van zoete en hartige hapjes, waarvan je in alle rust kunt genieten. Daarbij onbeperkt thee naar keuze. De high tea is vegetarisch, maar zo lekker, dat het je waarschijnlijk niet eens opvalt.

High tea kunnen we alleen op reservering verzorgen. Dit kan via info@natuurlekker.nl.

Eet je veganistisch of heb je andere eetwensen? Laat het ons weten en wij zorgen dat er iets lekkers voor je klaar staat! 

IMG_8508
IMG_E8904[1]

Wil je meer weten over of reserveren voor een high tea, lunch, bijeenkomst, vergadering of catering? Via onderstaande knop kun je contact met ons opnemen.