Skip to content

Wandelen en fietsen

Natuurlijk genieten!

In de buurt

Natuurlekker ligt op de perfecte locatie om tijdens je wandeling of fietstocht even te ontspannen en weer op te laden met een verse kop thee en een lekker stukje taart, een stevige kop soep of een heerlijk biologisch sapje.

Vele wandel- en fietspaden lopen door deze mooie omgeving.

Wandelen:

  • Knooppuntroute 47 van het wandelroutenetwerk West-Brabant (VVV) ligt direct aan de theeschenkerij.
  • Wandel je een van de Sprundelse Kuierpadjes; de Lokkerbergroute of Bliklooproute van Beleef Sprundel? Loop dan niet alleen langs, maar kom gezellig even binnen.
  • Loop vanuit Natuurlekker links de straat uit en je komt al snel bij het uitkijkpunt over De Lokker. Je vervolgt je weg om een mooie wandeling in natuurgebied De Pannenhoef te maken. 

Fietsen:

  • Maak je gebruik van een fietsknooppuntenroute van de ANWB en fiets je van knooppunt 77 naar 09 of andersom, dan sla je halverwege even de Kolkstraat in voor een versnapering.
  • De fietsroute Typisch Sprundel voert je langs de mooiste plekjes van dit kerkdorp. Met een klein uitstapje vanaf de Turfstraat ben je zo bij de theeschenkerij.

Voor je E-bike is er een oplaadpunt.

IMG_8763

Wil je meer weten over of reserveren voor een high tea, lunch, bijeenkomst, vergadering of catering? Via onderstaande knop kun je contact met ons opnemen.